«Це найефектніші футболісти»: тренер назвав два головних активи Ворскли, яких можна добре продати

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
180
0 голосів
«Це найефектніші футболісти»: тренер назвав два головних активи Ворскли, яких можна добре продати
Артем Челядін. Фото: Google
Відомий український футбольний тренер Олег Федорчук поділився думкою про гравців полтавської Ворскли, на трансфері яких вона може солідно заробити.

Олег Федорчук в інтерв’ю для сайту «Український футбол» розповів, що зміна головного тренера у Ворсклі не має відобразитися на позиціях голкіпера Павла Ісенка.

«У Ворскли пішов Скрипник, а зміна головного тренера може позначитися на воротарській позиції. Дуже часто буває, що новий наставник приходить зі своїм голкіпером. Але все-таки, думаю, цього не станеться, тому що Ісенко – головний актив Ворскли, і тренеру доведеться враховувати інтереси клубу». 

Фахівець також назвав два футболісти полтавської команди, на продажу яких Ворскла може заробити найбільше.

«Крім Ісенка та Челядіна, я не бачу, кого ще вони можуть добре продати. Це найефектніші футболісти Ворскли», — сказав Федорчук.

  • Артем Челядін відіграв в усіх турнірах цього сезону за полтавців у 20-ти матчах, забив два голи та віддав одну результативну передачу.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.
  • Павло Ісенко у нинішньому сезоні зіграв за Ворсклу в 21-му матчі та пропустив 29 голів, але й сім ігор провів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 20-річного воротаря в 700 тисяч євро.
  • Ворскла пішла на зимову з 23-ма очками в активі, які дозволяють полтавчанам займати сьоме місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ, першого після зимової перерви – 24 лютого.