«Швидкого рішення не буде»: у Ворсклі розповіли, де шукають нового тренера після відходу Скрипника

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
226
0 голосів
«Швидкого рішення не буде»: у Ворсклі розповіли, де шукають нового тренера після відходу Скрипника
Віктор Скрипник. Фото: Google
Віцепрезидент Ворскли Олег Лисак прокоментував завершення співпраці із вже колишнім головним тренером полтавської команди Віктором Скрипником та розказав, коли чекати на наступника.

Давайте вже після Нового року. Традиційна фраза для другої половини грудня, якнайкраще підходить відповіддю на питання, хто ж очолить Ворсклу, після того, як Полтаву залишив Віктор Скрипник.

Керівники Ворскли вже шукають нового керманича, але які кандидатури розглядають – тримають у секреті. 

«Ми оцінюємо повністю ринок. Ворскла обирає між вітчизняними та закордонними фахівцями, а також внутрішніми резервами. Почали писати про Долганського, який зробив величезний вклад в історію клубу. Ми розглядаємо всі опції.

Швидкого рішення не буде. Пропозицій на ринку дуже багато. Конкретика, хто готуватиме команду, з'явиться в перших числах січня».

Та певну ясність, хоча б з якого кола претендентів будуть обирати, Лисак все ж вніс. 

«Легіонери, колишні футболісти (Ворскли), які тренували і зараз тренують. Збираємо шорт-листи для того, щоб зрозуміти, в яку сторону дивитися», –  розповів Лисак в ексклюзивному інтерв'ю «Українському футболу».

  • Раніше Сефері ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував свої подальші плани та відповів на питання, чи планує повертатися до Ворскли, з якою у нього дійсний контракт.
  • Полтавська Ворскла пішла на зимову з 23-ма очками в активі, які дозволяють полтавчанам займати сьоме місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Базова дата проведення поєдинків 18-го туру УПЛ, першого після зимової перерви – 24 лютого.
  • Віктор Скрипник очолив Ворсклу на початку минулого сезону. Його угода з полтавським клубом чинна до 30 червня 2025 року.