Чи повернеться Сефері у Ворсклу: Лисак дав однозначну відповідь про майбутнє бомбардира

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
310
0 голосів
Чи повернеться Сефері у Ворсклу: Лисак дав однозначну відповідь про майбутнє бомбардира
Таулянт Сефері. Фото: Google
Віце-президент полтавської Ворскли Олег Лисак розповів про подальшу долю албанського форварда команди Таулянта Сефері, який зараз виступає в оренді за Бані Яс (ОАЕ).

Олег Лисак у коментарі для сайту «Український футбол» заявив, що Таулянт Сефері не повернеться у полтавську Ворсклу – його контракт викупить Бані Яс, де нападник зараз грає в оренді.

«По Таулянту можу сказати, що [клубом Бані-Яс із ОАЕ] буде активована клаусула, яка прописана в його контракті з Ворсклою. Ця опція буде реалізована впродовж наступних шести місяців. Всіх грошей світу ми не отримаємо.

Можу лише подякувати Денису Андрієнку за те, що привіз класного гравця, який представлятиме Албанію на Євро-2024 та допоміг нам минулого сезону», — сказав Лисав.

Раніше Сефері ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував свої подальші плани та відповів на питання, чи планує повертатися до Ворскли, з якою у нього дійсний контракт.

  • Оренда гравця у Бані Яс завершується у футболіста у кінці червня наступного року. Потім він має повернутися до розташування полтавців, якщо до цього часу не погодить з клубом нову оренду.
  • Бані Яс йде на восьмому місці серед 14-ти учасників вищого дивізіону чемпіонату ОАЕ з футболу з 13 очками в активі.
  • В ОАЕ 27-річний албанець встиг зіграти у 13 поєдинках у всіх турнірах, забити шість голів та відзначитися однією результативною передачею.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 2,5 мільйони євро.
  • Ворскла після 17-ти зіграних матчів в УПЛ посідає сьоме місце у турнірній таблиці з 23 очками в активі.