В Англії назвали гравця, який може допомогти Мудрику розкритись в Челсі: зараз він запалює в Серії А

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
708
0 голосів
В Англії назвали гравця, який може допомогти Мудрику розкритись в Челсі: зараз він запалює в Серії А
Віктор Осімхен. Фото: Google
Лондонський Челсі приглядається до одного з лідерів італійського Наполі Віктора Осімхена. Ймовірний перехід нігерійця може затьмарити трансферну вартісь Михайла Мудрика.

Голеадор Наполі Віктор Осімхен вже в це зимове трансферне вікно може змінити сонячний Неаполь на похмурий і дощовий Лондон. Принаймні такі новини активно тиражують британські ЗМІ.

Наприклад наші англійські колеги з порталу football.london вже навіть фантазують над тим, яку користь може принести Осімхен команді Маурісіо Почеттіно загалом і українцю Михайлу Мудрику зокрема.

«Це  дорога угода (трансфер Осімхена), але вона може стати корисною. Наприклад, щоб Мудрик міг вільно забивати голи, і не лише тому, що він вміє їх забивати. 

Він (Осімхен) може стати ключем до розкриття таких гравців, як Крістофер Нкунку та Михайло Мудрик».

Мова про те, що Осімхен вміє однаково добре і забивати, тобто демонструвати індивідуальну майстерність, і так само чудово асистувати.

«Осімхен продемонстрував саме це в матчі Наполі – Кальярі (2:1). В оточенні кількох захисників Віктор зумів кілька разів пожонглювати м'ячем, перш ніж увірватися до штрафного майданчика і віддати передачу на Хвічу Кварацхелію.

Це чіткий сигнал, що в і Челсі він може робити різницю. Не просто забити голи, коли це важливо, а забирати на себе всю увагу захисників та асистувати партнерам».

  • На внутрішній арені, після 17-ти турів доробок Челсі складає 22 пункти, які дозволяють синім триматися десятими в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок відбудеться 24 грудня. Початок гри о 15:00 за Києвом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 16 матчів в усіх турнірах: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює українця в 40 мільйонів євро. До лондонського клубу Мудрик перебрався за 70 мільйонів євро + 30 млн ймовірних бонусів.
  • Віктор Осімхен в поточному сезоні зіграв за Наполі в 16 поєдинках у всіх офіційних турнірах: вісім голів, три асисти.
  • Transfermarkt  оцінює 24-річного нігерійця в 120 мільйонів євро.