«Може піти йому на користь»: Джилардіно пояснив незвичну позицію Малиновського у матчі проти Ювентуса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
182
0 голосів
«Може піти йому на користь»: Джилардіно пояснив незвичну позицію Малиновського у матчі проти Ювентуса
Руслан Малиновський. Фото: Google
Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно прокоментував підсумок матчу 16-го туру Серії А проти туринського Ювентуса (1:1), окремо відзначивши гру Руслана Малиновського.

Альберто Джилардіно, коментуючи гру своїх підопічних в матчі проти Ювентуса (1:1), відзначив окремо українця Руслана Малиновського.

Наставник «грифонів» пояснив, чому проти Юве Малиновський грав ближче до центру півзахисту, а не на правому фланзі нападу, як це було в грі проти Фрозіноне (1:2), наприклад.

«Я ніяк не змінював індивідуальні настанови для Малиновського перед цією грою. Але в тактичному плані я думаю, що на цьому етапі його кар'єри стиль гри Дженоа посилює його здібності. Він може піти йому на користь.

У Руслана є чимала міць. Він може мати неабиякий вплив на гру. У грі проти Юве Малиновський відіграв важливу роль як провідний гравець нашої команди, яким він є», – цитує Джилардіно портал pianetagenoa1893.net.

  • Після 16-ти турів Дженоа має в активі 16 очок та посідає 14-ту сходинку в турнірній таблиці італійської Серії А. 
  • В наступному турі команда Альберто Джилардіно на виїзді зіграє проти Сассуоло. Поєдинок відбудеться 22 грудня. Початок о 19:30.
  • Руслан Малиновський в поточному сезоні провів 15 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи, дві результативні передачі. 
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українського атакувального півзахисника в десять мільйонів євро.