Малиновський забив перший гол за Дженоа: відео неймовірного пострілу українця у матчі Серії А проти Фрозіноне

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
895
0 голосів
Малиновський забив перший гол за Дженоа: відео неймовірного пострілу українця у матчі Серії А проти Фрозіноне
Руслан Малиновський. Фото: Дженоа
Український півзахисник Дженоа Руслан Малиновський відкрив лік забитим м’ячам за генуезький клуб. Гравець збірної України зрівняв рахунок у виїзному матчі з Фрозіноне.

Сьогодні, 26 листопада, відбулися чергові матчі чемпіонату Італії. В одному з них Фрозіноне на своєму полі переміг Дженоа з рахунком 2:1. 

У першому таймі суперники обмінялися забитими м'ячами. На гол 20-річного нападника господарів Матіаса Суле підопічні Альберто Джилардіно відповіли неймовірним пострілом Руслана Малиновського. Півзахисник збірної України відправив м’яч у ворота красивим дальнім ударом.

Відео голу Малиновського дивіться у нашому телеграм-каналі

Українець увосьме в сезоні потрапив до стартового складу і провів на полі 80 хвилин, після чого його замінив Жуніор Мессіас. До роздягальні Руслан йшов, шкутильгаючи і тримаючись за задню поверхність стегна. 

На четвертій компенсованій хвилині господарі вирвали перемогу завдяки точному удару Іларіо Монтерізі.

Фрозіноне – Дженоа – 2:1.

Голи: Суле, 34, Монтерізі, 90+4 – Малиновський, 38.

26 листопада. Фрозіноне. Стадіо Беніто Стірпе.

Після 13 турів Фрозіноне посідає десяту сходинку в турнірній таблиці (18 очок). Дженоа йде на 15-му місці, відстаючи від нього на чотири пункти. 

  • Малиновський забив свій 16-й гол з-за меж штрафного майданчику в Серії А. З 2019 року частіше ворота суперників дальніми ударами в топ-5 чемпіонатів вражав тільки Ліонель Мессі (23).
  • Руслан Малиновський в цьому сезоні провів 12 матчів у Серії А та Кубку Італії: один гол і дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українця в 10 мільйонів євро.
  • Контракт 30-річного півзахисника належить французському Марселю і розрахований до 30 червня 2026 року. Орендна угода з Дженоа діє до кінця сезону. Італійський клуб має опцію викупу українця.