Забере з собою до Барселони? Тренер Жирони закоханий у Циганкова – журналіст розповів деталі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
947
0 голосів
Забере з собою до Барселони? Тренер Жирони закоханий у Циганкова – журналіст розповів деталі
Віктор Циганков та Мічел Санчес. Фото:
Провідний півзахисник національної збірної України Віктор Циганков є улюбленцем головного тренера Жирони Мічела Санчеса. Фахівець хоче і в майбутньому, якщо доведеться змінити команду, працювати з українцем.

Мічел Санчес вважає Віктора Циганкова ключовим гравцем своєї нинішньої команди. Про це розповів журналіст Михайло Співаковський.

«Спілкувався з людьми, які в темі. Вони кажуть, що Мічел просто закоханий у Віктора. Прям до того, що він каже три речі.

Перше: продавайте будь-кого, але не Циганкова. Друге: коли я кудись піду, візьму з собою Циганкова. Третє: якщо я піду в команду, де буде три Бернарду Сілви, то три Бернарду Сілви сидітимуть під Циганковим», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке. 

Подібна інформація вітчизняного інсайдера виглядає доволі цікавою, зважаючи на останні новини від наших іспанських колег, які інформували на тижні, що керівництво Барселони незадоволене поточними результатами блаугранас і розглядають саме Мічела Санчеса в якості потенційної заміни Хаві.

  • Після перемоги над Барселоною у 16-му турі (4:2) Жирона лідирує в чемпіонських перегонах Ла Ліги, маючи в активі 41-не очко. Відрив від Реала, який оступився в Севільї (1:1 проти Бетіса) складає два бали.
  • В наступному турі Жирона вдома прийматиме Алавес. Поєдинок заплановано на 18 грудня. Початок гри о 22:00.
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за Жирону 15 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 22 мільйони євро.