WhiteBIT провів навчання для гравців Металіста 1925: деталі заходу, організованого власником клубу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
293
0 голосів
WhiteBIT провів навчання для гравців Металіста 1925: деталі заходу, організованого власником клубу
Засновник WhiteBIT Володимир Носов. Фото: Металіст 1925
9 грудня команда компанії WhiteBIT провела для гравців та тренерського штабу харківського Металіста 1925 навчання з основ криптограмотності.

В суботу, 9 грудня, відбувся урок з основ криптограмотності від WhiteBIT для гравців та тренерського штабу харківського Металіста 1925.

Після зміни керівництва цей захід став початком нового етапу стратегічного розвитку клубу, що ґрунтується на високотехнологічних інноваціях, повідомляє офіційний сайт клубу.

Зазначається, що криптонавчання зібрало футболістів та тренерський штаб Металіст 1925, щоб занурити їх у світ криптовалют, історію цифрових активів, технологію блокчейн, а також дослідити зв'язок між футболом та цифровими активами.

Гравці харківської команди ознайомилися з такими темами, як безпечне зберігання криптовалют, трейдинг та використання цифрової валюти як інвестицій.

«Для мене криптонавчання стало дуже повчальним й, взагалі, такі лекції потрібно й далі проводити для команди. Я отримав нові знання, почав розуміти базові процеси. На мою думку, криптовалюта – це абсолютно новий світ, у якому хочеться більше розібратися», – зазначив Дмитро Капінус після навчання.

Ця ініціатива була частиною більшої стратегії, розробленої Володимиром Носовим, СЕО WhiteBIT, інвестором та новим президентом клубу.

  • Металіст 1925 після матчу з Олександрію (0:3) перебуває на 13 місці, маючи у активі 15 балів.
  • Харків'яни після зимової перерви відновлять виступи поєдинком проти Динамо (базова дата 24 лютого).