«Мудрик явно не послухався Почеттіно»: в Англії розповіли, як вінгер Челсі відкрито пішов проти тренера

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
247
0 голосів
«Мудрик явно не послухався Почеттіно»: в Англії розповіли, як вінгер Челсі відкрито пішов проти тренера
Михайло Мудрик та Маурісіо Почеттіно. Фото: Getty Images
У контексті дисциплінарних проблем Челсі, які виливаються в червоні картки «аристократів», від Маурісіо Почеттіно могло дістатися й Михайлу Мудрику, який заробив безглузде попередження у матчі з Евертоном.

Челсі у поточному сезоні АПЛ разом з Шеффілд Юнайтед є рекордсменами за кількістю жовтих карток (по 49). Тож головний тренер «аристократів» Маурісіо Почеттіно намагається це попередити:

«Зараз Мудрик не виглядає особливо щасливим, і я впевнений, що Почеттіно буде абсолютно розлючений через жовту, яку він отримав. Близько тижня тому він сказав нам, що зібрав команду і показав їм відео з усіма безглуздими жовтими картками, які вони отримали в цьому сезоні».

Втім, вінгер Челсі Михайло Мудрик до порад не дослухався, чим міг розлютити аргентинського спеціаліста:

«Вони лідирували в лізі за кількістю жовтих протягом тривалого часу, а Мудрик у матчі з Евертоном (0:2) отримав попередження за вибивання м'яча, що є саме тим, про що Почеттіно попереджав їх усіх, щоб вони більше так не робили. Мудрик явно не послухався, і я не думаю, що це сподобалося тренеру».

Наостанок журналіст Пол Браун у розмові з порталом GIVEMESPORT припустив, що Мудрик може і втратити місце в основі після такого вчинку:

«В останні тижні він тільки почав знаходити якусь форму, але, здається, у нього знову проблеми. Думаю, буде цікаво подивитися, чи збереже він своє місце в складі, чи втратить його в результаті цього дурного попередження».

  • Окрім 49 жовтих карток, футболісти Челсі до свого пасиву записали ще три червоні картки, але цей показник синіх не є найбільшим серед усіх команд АПЛ.
  • У Мудрика цього сезону три «гірчичники» в 14 матчах чемпіонату Англії. До відсторонення на один матч вінгеру лишилося ще два попередження.
  • Окрім жовтих карток, Михайло відзначився двома голами та асистом.