«Не всі готові на 100%»: Пушич розповів про проблеми Шахтаря напередодні ключового матчу з Порту в ЛЧ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
301
0 голосів
«Не всі готові на 100%»: Пушич розповів про проблеми Шахтаря напередодні ключового матчу з Порту в ЛЧ
Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич на пресконференції розповів про стан команди та очікування перед матчем шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Порту.

Маріно Пушич відзначив, що Шахтар та Порту змінилися від часу їх зустрічі у першому турі Ліги чемпіонів.

«Обидві команди змінилися, але ми пережили дуже багато метаморфоз за останні два місяці, і Порту виріс у своїй грі. Вони дуже добре зіграли на виїзді проти Барселони. Дуже цікаве протистояння двох команд у грі, схожій на фінал».

Боснійський фахівець зізнався, що головна ціль його команди вже досягнута – «гірники» точно продовжать виступ у Європі весною.

«Ми досягли нашої головної мети – залишитися в Європі, але ми дуже амбітні і хочемо досягти ще більшого. Порту – дуже стабільна команда, яку складно обіграти і яка дуже організована. 

Ані нам, ані їм це буде нелегко. Думаю, це буде найскладніша гра для обох команд. Спробуємо бути самими собою, але не наївними».

Наставник донеччан не приховував, що у його команди є деякі проблеми зі складом.

«Не всі готові на 100%. Ми можемо щось змінити. Коноплі немає, і після останньої гри у деяких гравців виникли проблеми. Важко підготуватись. Подивимося. 

У мене є ще один день, щоб ухвалити рішення. Такі ігри вимагають 100-відсоткової концентрації для досягнення гарного результату», – цитує Пушича A Bola.

  • В матчі першого туру групового етапу ЛЧ Шахтар поступився Порту (1:3).
  • Поєдинок Порту – Шахтар буде зіграно у середу, 13 грудня. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом. 
  • Перед вирішальним матчем українська та португальська команди мають однакову кількість очок – по дев'ять, але «дракони» випереджають донеччан за додатковими показниками (3:1 перемога в першій грі).
  • Для виходу до 1/8 фіналу ЛЧ Шахтарю потрібно тільки перемагати свого суперника.