Судаков та Ювентус: туринці контактують з хавбеком Шахтаря, але в українця з’явився неочікуваний конкурент

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
292
0 голосів
Судаков та Ювентус: туринці контактують з хавбеком Шахтаря, але в українця з’явився неочікуваний конкурент
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Керівництво туринського Ювентуса веде переговори з представниками півзахисників Георгія Судакова, який виступає за донецький Шахтар, та Родріго Де Пауля, який захищає кольори мадридського Атлетіко.

Ювентус продовжує контактувати з представниками Георгія Судакова, але досі не визначився з пріоритетною ціллю на зимове трансферне вікно. Про це повідомив журналіст Ромео Агресті.

Крім українського хавбека, туринці також розглядають можливість підписання Родріго Де Пауля з мадридського Атлетіко.

  • На рахунку 29-річного Родріго Де Пауля 15 матчів та три асисти за Атлетіко у цьому сезоні. Transfermarkt оцінює аргентинця в 40 мільйонів євро
  • 21-річний Судаков провів 16 матчів за Шахтар цього сезону, відзначившись трьома забитими м'ячами та однією гольовою передачею. 
  • Контракт Георгія з клубом чинний до 30 червня 2028 року. Transfermarkt оцінює поточну вартість Судаков в 18 мільйонів євро. 
  • Шахтар після 17-ти турів (15 зіграних матчів) має в активі 31 бал та займає четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Завтра, 12 грудня, «гірники» проведуть вирішальний матч у Лізі чемпіонів проти Порту. У разі перемоги Шахтар продовжить виступи у ЛЧ, а будь який інший результат відправить команду Пушича до Ліги Європи.