«Перекреслити перспективи Ярмоленка»: Динамо побореться із Шахтарем за таланта УПЛ, у киян є ще один варіант

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
306
0 голосів
 «Перекреслити перспективи Ярмоленка»: Динамо побореться із Шахтарем за таланта УПЛ, у киян є ще один варіант
Олексій Гуцуляк. Фото: ФК Дніпро-1
Журналісти Віктор Вацко та Михайло Співаковський повідомляють, що київське Динамо цікавиться вінгером одеського Чорноморця Максимом Брагару та півзахисником Дніпра-1 Олексієм Гуцуляком відповідно.

Динамо вивчає можливості посилення власного складу. Якщо легіонери коштують дорого та не хочуть їхати до країни, яка знаходиться у стані війни, то виникає необхідність розглядати гравців з УПЛ.

Так, Віктор Вацко у авторській програмі на ютубі заявив, що столичний гранд бачить у вінгері Чорноморця Максимі Брагару заміну Андрію Ярмоленко, який відновлюється після травми.

«Динамо має проблеми із заміною для Ярмоленка. Тим часом у Чорноморці грає 21-річний Максим Брагару. Швидкий, дуже швидкий і для Динамо це важливо. Різкий, вибуховий, технічний, добре 1 в 1 обіграє правша, але з дуже пристойною лівою ногою. Також ним цікавиться Шахтар».

Михайло Співаковський стверджує, що кияни розглядають, як заміну Ярмоленку, Олексія Гуцуляка, який виступає за Дніпро-1.

«Наскільки я знаю, незважаючи на всі негативні чутки, Ярмоленко робить усе, щоб відновитись та дограти цей чемпіонат. За моїми прогнозами, усі рухи щодо Гуцуляка залежать від стану Андрія. І Динамо не єдиний клуб, який цікавиться Гуцуляком», — сказав журналіст в ефірі «ТаТоТаке».

  • Цього сезону на рахунку Максима Брагару 19 матчів за одеську команду, в яких він відзначився трьома гольовими передачами. 
  • Олексій Гуцуляк у 21-й грі відзначився п’ятьма забитими м’ячами та тричі віддавав асисти на одноклубників. 
  • У складі київського Динамо Андрій Ярмоленко в цьому сезоні зіграв дев'ять матчів в усіх турнірах: чотири голи, одна результативна передача.