Барселона – Жирона: аналітики назвали фаворита матчу Лі Ліги – які шанси забити гол у Довбика та Циганкова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
411
0 голосів
Барселона – Жирона: аналітики назвали фаворита матчу Лі Ліги – які шанси забити гол у Довбика та Циганкова
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Google
Сьогодні, 10 грудня, буде зіграно поєдинок 16-го туру іспанської Ла Ліги між Барселоною та Жироною. Букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом на гру та проаналізували шанси Віктора Циганкова та Артема Довбика забити гол.

У неділю, 10 грудня, відбудеться матч 16-го туру іспанської Ла Ліги між Барселоною та Жироною, кольори якої захищають форвард національної збірної України Артем Довбик та вінгер команди Сергія Реброва Віктор Циганков.

Аналітики букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд Мічела Санчеса та Хаві на успіх і визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це Барселона.

Коефіцієнти на матч Барселона – Жирона:

  • Перемога Барселони – 1.52
  • Нічия – 5,00
  • Перемога Жирони – 5.90

Також букмекери вважають, що поєдинок має бути результативним. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» коефіцієнт складає – 1.47.

Букмекери вважають, що найбільше шансів відзначитися забитим м’ячом у форварда Барселони Роберта Левандовські – 1.70. Шанси на точний удар Артема Довбика та Віктора Циганкова оцінюються нижче – 2.80 та 3.50 відповідно.

  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 років 15 поєдинків у Ла Лізі: сім голів, п’ять результативних передач.
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за каталонців в іспанській першості 13 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.