«Припиніть хейтити Зінченка»: вболівальники Арсенала розділились на два табори стосовно українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
435
0 голосів
«Припиніть хейтити Зінченка»: вболівальники Арсенала розділились на два табори стосовно українця
Олександр Зінченко. Фото: Google
Фанати лондонського Арсенала бурхливо відреагували на фіаско свого улюбленого клубу в поєдинку 16-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Астон Вілли (0:1).

Не те щоб сильно булили, але докорів висловили чималу кількість. Мова про реакцію фанатів лондонського Арсеналу на гру українського захисника команди Мікеля Артети Олександра Зінченка в поєдинку 16-го туру АПЛ проти Астон Вілли (0:1). 

Сайт sport-express.ua провів ранковий моніторинг соціальних мереж лондонського клубу, відібравши написане вболівальниками «канонірів» саме про Олександра Зінченка.

Схвальних відгуків про гру українця було трохи меньше за хейт, але вони були обґрунтованішими, тож з них і розпочнемо:

AmafinaO: «Ви звинувачуєте у пропущеному голі Зінченка, коли найбільші винуватці – Райс і Бен Уайт».

Fragiie_Millz: «Кожен клуб має цапа-відбувайла, коли не виграє. В Арсеналі це Нкетія та Зінченко».

BruddaMagic: «Зінченко провів хороший матч. Ми домінували і повинні були забивати»

rnkpatra96: «Припиніть хейтити Зінченка. Без нього ми б не створили моментів. Змиріться з тим, що наша передня трійка була поганою в плані завершення».

Стосовно ж негативних відгуків, то їх на адресу Зінченка, попри дуже пристойний рівень футболу у його виконанні на «Вілла Парку», теж вистачало.

Edward: «Бен Уайт і Зінченко можуть забиратися з мого клубу. Жоден з цих двох бомжів не вийде в старті жодної іншої топ-команди дивізіону».

GKalema93: «Зінченко дуже погано грає в захисті, минулого тижня він винен у пропущеному голі, і вчора він також був винен у тому, що залишив позицію і ми пропустили цей гол.... Уявіть собі, втратити концентрацію на 6 хвилині гри. Це жалюгідно».

Mohamed2Weli: «Нам потрібен нормальний лівий захисник. Ми не можемо покладатись весь час на Зінченка».

Slygizzle: «Візьміть захисника і переведіть Зінченка в півзахист, бо брат не може захищатися».

YTSL: «Томіясу показав нам, наскільки він кращий і за Зінченка, і за Вайта. Тільки уявіть собі повноцінний дует захисників Томіясу та Тімбер... Сподіваюся, Томі повернеться незабаром».

▶️ Відео голу в поєдинку Астон Вілла – Арсенал дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після фіаско в Бірмінгемі Арсенал, як і раніше, має в активі 36 очок. «Каноніри» нині посідають другий щабель, відстаючи від Ліверпуля на один бал.
  • В наступному турі команда Мікеля Артети вдома прийматиме Брайтон. Поєдинок заплановано на 17 грудня. Початок гри о 16:00.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 21-му поєдинку в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.