«Лунін нарешті зайняв свою нішу»: огляд іспанських ЗМІ на впевнену гру українського воротаря за Реал

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
264
0 голосів
«Лунін нарешті зайняв свою нішу»: огляд іспанських ЗМІ на впевнену гру українського воротаря за Реал
Андрій Лунін у грі проти Бетіса був на висоті. Фото: Google
У матчі 16-го туру іспанської Ла Ліги мадридський Реал в Севільї не зміг перемогти місцевий Бетіс, розписавши із зелено-білими нічию (1:1). Український воротар «вершкових» Андрій Лунін відіграв увесь поєдинок.

Оцінили по достоїнству. Йдеться про реакцію у своїх матеріалах-оглядах наших колег з Іспанії на гру українського голкіпера Реала Андрія Луніна у матчі проти Бетіса в 16-му турі Ла Ліги (1:1).

Сайт sport-express.ua провів ранковий моніторинг провідних іспанських ЗМІ, виокремивши написане про Андрія Луніна:

As

«Анчелотті вважав за краще зберегти впевненість у штрафному українця, тому знову випустив його в старті. Екстраординарний сейв на 31-й хвилині після удару Айозе. Він нічого не міг вдіяти з голом Руїбала, але знову прилетів на допомогу на останній хвилині матчу: прийняв небезпечний удар головою від Чаді Ріада і перевів м'яч на кутовий. 

Образ Кепи на лавці запасних, який спостерігає за грою, схрестивши ноги, говорить багато про що. Лунін нарешті зайняв свою нішу».

Marca – 7.5/10

«Український воротар знову вийшов у старті, випередивши Кепу. Його хороша гра принесла йому місце в основі. Він був надійним протягом всієї гри, з хорошими виходами з воріт. Він мало що міг вдіяти з голом Бетіса».

▶️ Відео всіх голів у грі Бетіс – Реал та сейву Андрія Луніна дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після нічиєї з Бетісом Реал продовжує перебувати на першому щаблі в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі «вершкових» 39 очок. Жирона відстає на один бал, але має гру в запасі.
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Вільярреал. Поєдинок заплановано на 17 грудня. Початок гри на «Сантьяго Барнабеу» о 22:00. 
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у восьми поєдинках: п’ять пропущених голів, чотири матчі «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.