Розкрито ім’я найкращого футболіста Шахтаря, який може стати героєм матчу з Порту: це не Судаков

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
396
0 голосів
Розкрито ім’я найкращого футболіста Шахтаря, який може стати героєм матчу з Порту: це не Судаков
Олександр Зубков. Фото: ФК Шахтар
Футбольний журналіст та коментатор Володимир Звєров вважає, що найкращим гравцем донецького Шахтаря за підсумками першої частини сезону є їх правий вінгер Олександр Зубков.

Володимир Звєров, коментуючи результат поєдинку 17-го туру української Прем'єр-ліги між донецьким Шахтарем та рівненським Вересом (2:0), вирішив зосередитися на персоналіях.

«У Зубкова гол+пас, і це мене радує, оскільки мені багато писали в коментарях, що вам не подобається, як грає Зубков, а я казав, що це найкращий гравець Шахтаря в чемпіонаті України на старті сезону».

І на цьому компліменти на адресу Зубкова не закінчилися.

«Зубков забив розкішний м’яч, зробив чудову передачу на Криськіва, в купі з його вирішенням моменту у попередньому матчі проти Металіста 1925, коли він відзначився. Мало хто в чемпіонаті України має такий рівень виконання.

Я вірю, що це все буде перенесено на Порту», – сказав Звєров в ефірі ПРОФУТБОЛ Digital.

  • Шахтар після 17-ти турів (15 зіграних матчів) має в активі 31-не очок та займає четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 
  • В поточному сезоні Олександр Зубков провів за Шахтар 22 поєдинки в усіх турнірах: п'ять голів, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Зубкова в 5 мільйонів євро.
  • На наступному тижні команди Маріно Пушича проведе заключну в 2023 гру. У поєдинку шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів «гірники» на виїзді зіграють проти португальського Порту. Поєдинок відбудеться 13 грудня. Початок гри о 22:00.