Президент Жирони поставив ціль перед Циганковим і Довбиком: функціонер знайшов клуб, на який потрібно рівнятися

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
6622
0 голосів
Президент Жирони поставив ціль перед Циганковим і Довбиком: функціонер знайшов клуб, на який потрібно рівнятися
Дельфі Хелі.Фото: Google
Президент іспанської Жирони, кольори якої захищають українці Артем Довбик та Віктор Циганков, Дельфі Хелі розповів, що його клуб часто порівнюють з англійським Лестером.

Дельфі Хелі прокоментував постійні порівняння його Жирони з Лестером, котрий в сезоні 2015/2016 років створив справжнє футбольне диво, вигравши золоті нагороди англійської Прем'єр-ліги.

«Так, нас часто порівнюють з Лестером. Вони пройшли неймовірно складний шлях, і, ймовірно, в Ла Лізі він ще складніший, оскільки тут на чемпіонство претендують відразу три клуби із зірковим підбором футболістів і великим трансферним бюджетом.

На Лестер ми можемо дивитися як на ілюзію, або як на приклад. Ми повинні насолоджуватися грою нашої команди. Ми граємо добре і з часом побачимо, чи дійсно ми будемо боротися за титул», – цитує Дельфі Хелі  портал Diari de Girona.

  • В Ла Лізі після перемоги над Валенсією в 15-му турі (2:1) Жирона має в активі 38 очок та посідає друге місце в турнірній таблиці. 
  • Перше місце окупував мадридський Реал, який також здобув 38 очок, але має перевагу над Жироною за рахунок перемоги в очному поєдинку (3:0). 
  • В наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді зіграє проти Барселони. Поєдинок заплановано на 10 грудня. Початок гри о 22:00.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 років 15 поєдинків: сім голів, шість результативних передач.
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за Жирону 14 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.