Слово за Шахтарем: Ювентус готовий купити Судакова взимку, але за однієї умови

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
922
0 голосів
Слово за Шахтарем: Ювентус готовий купити Судакова взимку, але за однієї умови
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Італійський Ювентус не полишає надій на придбання провідного атакувального півзахисника донецького Шахтаря та національної збірної України Георгія Судакова.

Боси туринського Ювентуса готові купити Георгія Судакова вже взимку 2024 року, якщо керівники донецького Шахтаря погодяться на суму трансферу до 25 мільйонів євро. Про це інформує портал Tutto Juve. 

За інформацією джерела, пріоритетним варіантом для Ювентуса все ж є оренда українського півзахисника з опцією викупу, але повноцінний трансфер теж цілком ймовірний.

Наразі італійський клуб готовий продати кількох гравців, щоб виручити гроші саме на трансфер українця. 

  • Шахтар після 17-ти турів (15 зіграних матчів) має в активі 31-не очок та займає четверту позицію в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. 
  • В поточному сезоні Георгій Судаков провів за Шахтар 16 поєдинків в усіх турнірах: три голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює поточну вартість Судаков в 15 мільйонів євро.
  • Контракт Георгія Судакова з донецьким Шахтарем чинний до 30 червня 2028 року.
  • На наступному тижні команди Маріно Пушича проведе заключну в 2023 гру. У поєдинку шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів «гірники» на виїзді зіграють проти португальського Порту. Поєдинок відбудеться 13 грудня. Початок гри о 22:00.