Зоря визначилася з новим тренером: джерело повідомило, що команду має очолити екснаставник Шахтаря

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
3863
0 голосів
Зоря визначилася з новим тренером: джерело повідомило, що команду має очолити екснаставник Шахтаря
Раймонд Аттевелд. Фото: ФК Шахтар
Колишній помічник Патріка ван Леувена Раймонд Аттевелд може повернутися до луганської Зорі, але вже тепер не у якості асистента, а головним тренером.

Відома основна кандидатура на посаду головного тренера луганської Зорі. Ним є 57-річний нідерландець Раймонд Аттевелд.

Фахівець вже працював у Зорі, але не головним тренером, а асистентом Патріка ван Леувена в сезоні 2022/2023. Окрім луганського клубу, нідерландці працювали разом у донецькому Шахтарі, а також у Маккабі Тель-Авів та казахстанському Кайраті, де Аттевелд очолював академію.

За повідомленням Telegram-каналу ТаТоТаке, власник Зорі Євген Геллер обговорить з Раймондом можливі умови співпраці вже найближчим часом.

  • Можлива робота в луганському клубі не буде для Аттевелда дебютом як головний тренер.
  • Він працював керманичем Роди з Керкраде та АДО Ден Хааг на Батьківщині, а також кіпрського АЕЛ, тель-авівського Бейтару, Маккабі з Нетанії та Хапоеля Рішон-ле-Ціон у Ізраїлі.
  • Зоря в сезоні 2023/2024 змінила вже двох тренерів, звільнивши спочатку Ненада Лалатовича, а згодом Валерія Кривенцова. Зараз командою управляє в.о. головного тренера Юрій Коваль.
  • Луганці нині перебувають на передостанньому місці в УПЛ, тобто у зоні вильоту, а також не вийшли з групи Ліги конференцій, посівши третє місце.