Заробітна плата Скрипника: Циганик розповів, скільки отримує головний тренер Ворскли

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
362
0 голосів
Заробітна плата Скрипника: Циганик розповів, скільки отримує головний тренер Ворскли
Віктор Скрипник. Фото: ФК Шахтар
Відомий український журналіст Ігор Циганик розповів про рівень матеріальних умов головного тренера Ворскли Віктора Скрипника в полтавському клубі.

Футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, що влітку менеджмент Ворскли був близьким до того, аби звільнити Віктора Скрипника з поста головного тренера, однак на заваді стали фінансові умови контракту.

«Керівництво клубу хотіло розпрощатися із тренером. Близькі до спеціаліста люди говорили, що він також був готовий розглянути можливість переходу в інший клуб, якби йому забезпечили рівень зарплатні, який є у Ворсклі. Це дуже хороший контракт. Мені знається, пів мільйона на рік».

За словами Циганика, у випадку одностороннього припинення співпраці із тренером із боку Ворскли, клубу довелося б виплачувати компенсацію Скрипнику.

«Розривати контракт та виплачувати всю зарплатню до кінця керівництво Ворскли не наважилося. Я думаю, він допрацює, а далі вже будуть з’ясовувати стосунки відповідно до результату. Зараз більше питання фінансове».

Журналіст прогнозує, якщо сторони у майбутньому приймуть рішення продовжити співпрацю, то навряд чи Скрипник зможе розраховувати на колишні матеріальні умови.

«На мій погляд, при продовженні контракту в Скрипника не буде можливості розраховувати на той рівень умов, який у нього є зараз. Трішки інша фінансова політика у Ворскли сьогодні. Це рішення, наскільки я розумію, інвестора клубу», – сказав журналіст в ефірі програми Циганик Live.

  • Зазначимо, що Скрипник очолив Ворсклу на початку минулого сезону. Його угода із клубом чинна до 30 червня 2025 року;
  • В цій кампанії Ворскла після 16 турів посідає сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 22 очки;
  • Також полтавці продовжують боротьбу в Кубку України, де дісталися півфіналу;
  • Почесний президент Ворскли Костянтин Жеваго з 2019 року не перебуває в Україні та на цю мить перебуває під слідством за звинуваченнями в розтраті коштів банку «Фінанси та кредит».