Шахтар встановив ціну на Судакова для Ювентуса: англійським клубам доведеться викласти майже вдвічі більше

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
535
0 голосів
Шахтар встановив ціну на Судакова для Ювентуса: англійським клубам доведеться викласти майже вдвічі більше
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Шахтар планує отримати від Ювентуса за Георгія Судакова не менше 30 млн євро, а якщо півзахисником зацікавляться англійські клуби, то цінник може підскочити до 50 млн євро.

Ювентус дійсно висловлює предметний інтерес до півзахисника Шахтаря Георгія Судакова. Втім, у Турині не планують багато витрачатися на 21-річного гравця.

Повідомляється, що «зебри» дійсно зацікавлені у підписанні півзахисника, але «гірники» розраховують отримати за Судакова мінімум 30 мільйонів євро. Раніше ми повідомляли, що туринський клуб готовий викласти за Судакова не більш ніж 10-15 мільйонів євро.

Як зазначив італійський журналіст Мірко Ді Натале в коментарі для Telegram-каналу «Juventus UA | Ювентус Україна», півзахисника не можна оцінити в більше ніж 15 мільйонів євро. Саме таку трансферну вартість дає гравцю Transfermarkt.

Якщо конкретний інтерес до Судакова почнуть виявляти англійські клуби, то Шахтар може підняти цінник ще вище, до 50 мільйонів євро.

  • В нинішньому сезоні Судаков провів 16 матчів в усіх турнірах, забивши у них три голи та віддавши одну результативну передачу.
  • Його контракт з Шахтарем розрахований до 30 червня 2028 року.
  • Ювентус знаходиться на другій сходинці Серії А, поступаючись двома очками лідеру чемпіонату – Інтеру.
  • Також серед ймовірних покупців Судакова називаються такі гранди, як Боруссія Д, Баварія, Барселона.