Мудрик став найкращим гравцем матчу Челсі – Брайтон за одним показником: що вдалося українцю

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
574
0 голосів
Мудрик став найкращим гравцем матчу Челсі – Брайтон за одним показником: що вдалося українцю
У поєдинку 14-го туру АПЛ між Челсі та Брайтоном (3:2), український хавбек синіх Михайло Мудрик став найкращим гравцем матчу за кількістю вдалих обведень.

Результативними діями не відзначився, але може занести матч до свого активу.

Мова про дії українського вінгера Челсі Михайла Мудрика в поєдинку 14-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Брайтона (3:2).

У протистоянні з «чайками» наш співвітчизник виконав два успішні обведення з шести спроб. За цим показником, жоден інший гравець ні Челсі, ні Брайтона не перевершив Мудрика. Проінформував портал Sofascore.

Всі разом гравці Челсі мають лише три успішних дриблінги з 11 спроб: по одному обведенню є в активі Ніколаса Джексона, Конора Галлагера та Енцо Фернандеса (аргентинець відзначився дублем).

Статистичний портал SofaScore поставив українцю оцінку 6.7. Це – другий найвищий бал серед гравців атакуючої ланки Челсі.

Найвищий бал у Енцо Фернандеса – 8.1.

Щодо гравців Брайтона, то підопічні Роберто Де Дзербі виконали загалом дев'ять обведень після 17-ти спроб.

Факундо Буонанотте (автор одного з голів) єдиний повторив результат з двома успішними обведеннями, але зробив це після трьох спроб. 

  • Після перемоги в грі з Брайтоном (3:2) Челсі піднявся на одну сходинку догори і з 19-ма очками в активі посідає десятий щабель в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі команда Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Манчестер Юнайтед. Поєдинок відбудеться 6 грудня. Початок о 22:15 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 12 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює українця в 45 мільйонів євро.