«Завдавав Брайтону справжнього головного болю»: огляд англійських ЗМІ на гру Мудрика в матчу АПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
258
0 голосів
«Завдавав Брайтону справжнього головного болю»: огляд англійських ЗМІ на гру Мудрика в матчу АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: Google
У матчі 14-го туру англійської Прем'єр-ліги лондонський Челсі переграв Брайтон (3:2). Український вінгер синіх Михайло Мудрик провів на полі 81 хвилину. Результативними діями не відзначився, але заробив пенальті.

Напередодні, 3 грудня, Челсі вдома у видовищному поєдинку з п'ятьма голами переміг Брайтон (3:2). Одним з найяскравіших гравців на полі, не зважаючи на відсутність результативних дій, був український вінгер лондонців Михайло Мудрик.

Сайт sport-express.ua провів ранковий моніторинг британських ЗМІ та виокремив написане про нашого співвітчизника:

Football London – 6/10

«Мудрик був спокійним. Мав позитивний забіг і націленність на ворота у першому таймі, але довго входив у гру. Заробив пенальті у другій половині зустрічі».

Standard – 7/10

«Початок був повільним, але 22-річний вінгер відзначився дальнім ударом наприкінці першого тайму, а потім заробив пенальті завдяки своєму швидкому прямому бігу у другому».

90min – 7/10

«Завдавав Брайтону справжнього головного болю, коли отримував простір для розбігу, зокрема, заробляючи пенальті».

Goal – 7/10

«Його руйнівна швидкість змусила Мілнера збити його з ніг і привезти пенальті. Він не був ідеальним, але показав ознаки того, чому Челсі витратив на нього стільки грошей».

  • Після перемоги над Брайтоном (3:2) Челсі піднявся на одну сходинку догори і з 19-ма очками в активі посідає десятий щабель в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі колектив Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграє проти Манчестер Юнайтед. Поєдинок відбудеться 6 грудня. Початок о 22:15.
  • Михайло Мудрик в поточному сезоні провів за Челсі 12 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt оцінює Мудрика в 45 мільйонів євро.