«Артета буде розлючений такою поведінкою»: огляд англійських ЗМІ на асист та грубу помилку Зінченка

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1435
0 голосів
«Артета буде розлючений такою поведінкою»: огляд англійських ЗМІ на асист та грубу помилку Зінченка
Олександр Зінченко та Мікель Артета. Фото: Google
У поєдинку 14-го туру англійської Прем'єр-ліги лондонський Арсенал на власному полі впорався з Вулверхемптоном (2:1) та залишився на чолі турнірної таблиці АПЛ.

Обійшлося без хейту. Мова про післяматчеві огляди поєдинку 14-го туру АПЛ між лондонським Арсеналом та Вулверхемптоном (2:1) від наших колег з Великої Британії, у якому Олександр Зінченко віддав перший в сезоні асист і припустився помилки, що ледь не коштувала «канонірам» перемоги.

Сайт sport-express.ua провів ранковий моніторинг британських ЗМІ, виокремивши написане про нашого співвітчизника:

Football London – 7/10

«Чудова гольова передача на Мартіна Едегора стала кульмінацією чудової гри в нападі. Але не завжди був на висоті в захисті».

Goal – 7/10

«Блискуче зіграв в моменті з другим голом Арсеналу, але наприкінці припустився кричущої помилки, що призвело до того, що «вовки» забили м’яч і створили нервову кінцівку матчу».

90min – 7/10

«Красивою передачею вивів Едегора на ударну позицію і без зайвих зусиль грав у півзахисті, допомагаючи створювати тиск. Припустився помилки, яка дозволила «вовкам» повернутися в гру, але це не коштувало дорого».

The Sun– 7/10

«Кілька сумнівних моментів в обороні, але такий актив в атаці. Його рух і футбол в один дотик зіграли вирішальну роль у створенні чудового голу Едегора».

Arsenal Іnsider – 6.5/10

«Зінченко добре володів м'ячем і зіграв величезну роль у другому голі Арсенала. Однак він припустився двох грубих помилок, одна з яких призвела до голу «вовків». Ми впевнені, що Мікель Артета буде розлючений такою поведінкою».

▶️ Відео помилки Олександра Зінченка в грі з Вулверхемптоном дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після  перемоги над Вулверхемптоном в 14-му турі АПЛ (2:1) Арсенал має 33 очок. «Каноніри» займають перший щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, випередчаючи Манчестер Сіті на чотири очки, але у команди Пепа Гвардіоли є гра в запасі.
  • В наступному турі команда Мікеля Артети на виїзді зіграє проти Лутона. Поєдинок заплановано на 5 грудня. Початок гри о 22:15.
  • Олександр Зінченко в поточному сезоні зіграв за Арсенал в 19-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.