«Важливий у схемі Мічела»: огляд іспанських ЗМІ на гру Довбика і Циганкова проти Яремчука і Ко

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
690
0 голосів
«Важливий у схемі Мічела»: огляд іспанських ЗМІ на гру Довбика і Циганкова проти Яремчука і Ко
Віктор Циганков та Артем Довбик. Фото: Google
В поєдинку 15-го туру іспанської Ла Ліги Жирона перемогла Валенсію (2:1) та не дозволила Реалу піти у відрив. Обидва українські легіонери команди Мічела Довбик та Циганков відіграли увесь матч.

Обійшлося без активних дій з боку українців. Мова про поєдинок 15-го туру іспанської Ла Ліги між Жироною та Валенсію (2:1). 

Ударний дует команди Мічела Санчеса Довбик – Циганков напередодні не феєрив, тож і особливо хвалебних од від журналістів з Іспанії на свою адресу після фінального свистка не почув.

Сайт sport-express.ua провів ранковий моніторинг іспанських ЗМІ, виокремивши написане про наших співвітчизників:

Sport 

Довбик – 6/10

«Було помітно, що українець все ще не відновився після проблем в останньому турі. Йому не вистачало того гольового чуття, яке так його характеризує. Незважаючи на це, він забив гол, хоча і з офсайду».

Циганков – 7/10

«Один з небагатьох гравців, які наважилися шукати ворота в першому таймі. Кілька разів він був трохи хитрий і навіть міг забити, ще раз продемонструвавши, наскільки він».

Lesportiu

Довбик

«Суперники зуміли контролювати його фізичну силу і змушували грати за спиною без наслідків. У Довбика не було моментів для ударів, крім голу, який був відмінений через офсайд», – написали наші іспанські колеги про Довбика.

 Циганков

«Провів першу атаку Жирони на перших хвилинах, і здавалося, що у нього може бути чудовий день, але надії зникли в міру того, як простір навколо Циганкова звужувався. Після відновлення гри він почувався некомфортно на полі». 

  • Після перемоги над Валенсією в 15-му турі Ла Ліги (2:1) Жирона має в активі 38 очок та посідає друге місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. 
  • Перше місце окупував мадридський Реал, який також здобув 38 очок, але має перевагу над Жироною за рахунок перемоги в очному поєдинку (3:0). 
  • В наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді зіграє проти Барселони. Поєдинок заплановано на 10 грудня. Початок гри о 22:00.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону в сезоні 2023/2024 років 15 поєдинків: сім голів, шість результативних передач.
  • Віктор Циганков в поточному сезоні провів за Жирону 14 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, дві результативні передачі.
  • В поточному чемпіонаті Роман Яремчук провів за Валенсію десять поєдинків: без результативних дій.