Гравець молодіжної збірної Азербайджану хоче виступати за національну команду України: хавбек зробив заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
658
0 голосів
Гравець молодіжної збірної Азербайджану хоче виступати за національну команду України: хавбек зробив заяву
Еміль Мустафаєв. Фото: ФК Полісся
22-річний півзахисник Полісся та молодіжної збірної Азербайджану Еміль Мустафаєв заявив про бажання виступати за національну збірну України.

Хавбек Полісся та молодіжної збірної Азербайджану Еміль Мустафаєв в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, що мав запрошення до української «молодіжки» від головного тренера Руслана Ротаня, але був вимушений відмовитися.

«Я мріяв грати за Азербайджан, тому що мій батько дуже цього хотів. Коли мене запрошував Руслан Петрович, я вже був заграний. Було б неправильно перестрибувати з однієї збірної в іншу».

Також Мустафаєв відповів, чи контактував з Федерацією футболу Азербайджану щодо виступів за національну збірну.

«Спілкувалися, поки ще був в Олександрії. Зараз все тихо».

Футболіст заявив, що не був би радий отримати запрошення до головної команди України.

«Запрошення в національну збірну України може бути раз на 1000 років. Відмовлятися точно не стану. Я тут виріс і став тим, ким я є зараз», – сказав Мустафаєв.

  • Мустафаєв є вихованцем Олександрії, у структурі якої знаходився з 2018 по 2023 рр. За першу команду провів 26 матчів, у яких забив чотири голи та віддав шість асистів;
  • В цьому сезоні гравець на правах вільного агента перебрався до команди з Житомира. Там він у дев’яти матчах забив один гол та оформив дві результативні передачі;
  • Мустафаєв провів три гри за молодіжну збірну Азербайджану.