Жіноча збірна України програла Польщі у Лізі націй: наша команда втратила шанси піднятися у групу А

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
344
0 голосів
Жіноча збірна України програла Польщі у Лізі націй: наша команда втратила шанси піднятися у групу А
Фото: УАФ
Команда Володимира Пятенка вдруге в Лізі націй програла національній збірній Польщі (0:1). Шансів на прохід до Ліги А в синьо-жовтих не лишилося навіть математичних.

Відсутність тренувань на натуральному газоні, про які Володимир Пятенко говорив перед матчем з полячками, певно, далися взнаки. І, звісно ж, гра лише на формально домашньому полі теж.

Поєдинок проти жіночої кадри пройшов у польському місті Стальова Воля і, на радість нечисленної місцевої публіки, перемогли саме дівчата з білим орлом на грудях.

Перемогу Польщі приніс точний удар нападниці німецького Кельна Адріани Ахцінської.

Ліга націй. Група В3. 5-й тур.

Україна Польща – 0:1 (0:1)

Гол: Ахцінська, 10.

  • В першому поєдинку синьо-жовті програли кадрі з рахунком 1:2.
  • Після п'яти матчів Україна має в активі три очок і посідає третю сходинку у Групі 3, випереджаючи за додатковими показниками (забиті/пропущені) Грецію.
  • Наступний матч у Лізі націй українки зіграють проти сербок. Поєдинок 6-го туру Сербія – Україна відбудеться 5 грудня в сербському містечку Стара Пазова на центральному стадіоні футбольної бази національних збірних (Stadion Sports Center of FA of Serbia). Початок гри – о 20:00 за Києвом.
  • За підсумком групових матчів Ліги націй буде визначено чотири найкращі команди ліги A (переможниці кожної з груп), які зіграють у фінальній частині турніру та боротимуться за титул.
  • Переможниці ліг B і C підвищаться в дивізіоні, а найгірші команди понизяться або боротимуться за збереження місця, залежно від результатів.