Миколенко оцінив виступи українців в АПЛ: що почули на свою адресу Мудрик, Зінченко, Забарний та Ярмолюк

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
648
0 голосів
Миколенко оцінив виступи українців в АПЛ: що почули на свою адресу Мудрик, Зінченко, Забарний та Ярмолюк
Віталій Миколенко. Фото: Google
Захисник ліверпульського Евертона Віталій Миколенко дав коротку характеристику кожному зі своїх співвітчизників, які грають зараз в англійській Прем'єр-лізі.

Ніхто не забутий! Віталій Миколенко висловився стосовно кожного українця, які зараз, як і він, грають в клубах англійської Прем’єр-ліги, під час розлогого інтерв’ю для Setanta Sports.

Олександр Зінченко

«Завжди показує свій клас. Він його показував у Манчестер Сіті і зараз в Арсеналі показує.

Сподіваюся, що все в нього буде й надалі добре».

Ілля Забарний

«Із Забарним я грав у Динамо. Це дуже-дуже хороший захисник, який може грати в топ-клубах. Просто можна подивитися його статистику за збірну України.

Те, що він зіграв десь 35 матчів, а йому тільки 21 рік – це багато про що каже. І він грав не товариські матчі, а грав на Євро і грав на всіх відборах. Це топовий захисник».

Михайло Мудрик

«У Мудрика такі якості, які, я гадаю, не в багатьох є у світі. Тому, я гадаю, що в майбутньому або в теперішньому він буде показувати свій клас і те, що він вміє».

Єгор Ярмолюк

«Наймолодший з нас, він найраніше перейшов у Прем'єр-лігу. Тому я впевнений в ньому, в тому, що він буде топовим гравцем.

Він вже в 19 років показує той рівень топовий, який він має показувати».

Після того, як АПЛ відібрала в Евертона 10 очок за порушення фінансового фейр-плей, команда Шона Дайча опустилась на передостанню, 19-ту сходинку в турнірній таблиці. В активі «ірисок» залишилося лише чотири очки.

  • В наступному турі команда Шона Дайча на виїзді зіграє проти Ноттінгем Фореста. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри о 15:30.
  • Віталій Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 12 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Transfermarkt  оцінює 24-річного українця в 25 мільйонів євро.