«Миколенко точно вміє це робити»: тренер Евертона похвалив українського захисника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
497
0 голосів
«Миколенко точно вміє це робити»: тренер Евертона похвалив українського захисника
Віталій Миколенко. Фото: Google
Головний тренер ліверпульського Евертона Шон Дайч прокоментував гру українського захисника команди Віталія Миколенка в останніх матчах чемпіонату Англії.

Шон Дайч зізнався, що Віталій Миколенко гарно виконує свої обов’язки в обороні.

«Моя думка, що оборона для захисника має бути на першому місці. Тому тебе називають захисником. Наразі футбол змінився, але я люблю захисників, які вміють оборонятися. І Миколенко точно вміє це робити».

Також фахівець відмітив той факт, що українець забиває у двох матчах поспіль.

«Але зараз він почав показувати, що може проявити себе і в атаці. Віталій – мобільний гравець, сильний. Його фізична форма постійно покращується. І його психологічний настрій.

Він заслуговує на ту похвалу, яку отримує. І зараз Миколенко насолоджується моментом», — наводить слова Дайча The Athletic.

Раніше ми писали, що Віталій Миколенко став найкращим гравцем на своїй позиції в АПЛ за версією статистичного порталу WhoScored.

  • Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 11 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026 року.
  • Transfermarkt  оцінює 24-річного українця в 25 мільйонів євро.
  • Після перемоги в Лондоні Евертон посідає 14 сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, маючи в активі 14 очок.
  • В наступному турі команда Шона Дайча вдома прийматиме Манчестер Юнайтед. Поєдинок заплановано на 26 листопада. Початок гри о 18:30.