«Нам потрібно було дати шанс»: ексхавбек Динамо назвав тренера, який завершив його кар’єру в столичному клуб

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
371
0 голосів
«Нам потрібно було дати шанс»: ексхавбек Динамо назвав тренера, який завершив його кар’єру в столичному клуб
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник Динамо Павло Оріховський, який зараз виступає за Колос, пригадав, як покидав столичний клуб після приходу на посаду головного тренера Олександра Хацкевича.

Хавбек Колоса Павло Оріховський в інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів, як він став непотрібним Динамо влітку 2017 року після приходу на посаду головного тренера Олександра Хацкевича.

«Під час літньої відпустки стало відомо, що Ребров та Вісенте покидають клуб, і буде новий тренерський штаб на чолі із Хацкевичем. У списку гравців, які поїдуть на збори, мене не було. Ось так для мене усе і завершилося у Динамо. Навіть нічого сказати».

Футболіст пригадав, що не лише він один упинився у такій ситуації.

«Я, Олександр Тимчик, Богдан Михайличенко, Максим Казаков, Олексій Щебетун та деякі інші хлопці, які були під першою командою, відправилися тренуватися із дублем та паралельно нам шукали варіанти з орендами».

Оріховський шкодує, що не отримав можливість від нового наставника показати себе.

«Вважаю, що нам потрібно було дати шанс та хоча б взяти на збори, аби нас побачив тренерський штаб. Шкода, що так сталося. Ми навіть не мали можливості показати себе. Однак я поважаю рішення, яке було прийняте. Зараз це все пройдений етап. Потрібно перегорнути сторінку», – заявив Оріховський.

  • Нагадаємо, хавбек належав Динамо з 2010 по 2019 рр. За першу команду він провів сім матчів, у яких забив гол та віддав одну результативну передачу;
  • В цьому сезоні Оріховський відіграв за Колос сім поєдинків, у яких забив один гол та оформив два асисти.