«Це команда рівня Олександрії»: Сабо жорстко розніс учасника Ліги чемпіонів, поставивши в приклад Ман Сіті

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
479
0 голосів
«Це команда рівня Олександрії»: Сабо жорстко розніс учасника Ліги чемпіонів, поставивши в приклад Ман Сіті
Фото: ФК Шахтар
Колишній головний тренер національної збірної України та київського Динамо Йожеф Сабо поділився враженнями від поєдинку п'ятого туру Ліги чемпіонів Шахтар – Антверпен (1:0).

Йожеф Сабо, коментуючи переможний поєдинок Шахтаря проти Антверпену в Лізі чемпіонів (1:0), насамперед заочно відповів тренеру бельгійців Марку ван Боммелю, який залишився незадоволений роботою суддів на ВАР і заявив, що головний арбітр повинен був ставити пенальті у ворота Шахтаря за фол Бондаря в штрафній і гру рукою під час кутового.

«Не розумію, чому на Шахтар налетіли бельгійці через суддівство? Ну поставив би арбітр пенальти, що б ця нічия дала Антверпену? Нічого! Вони всі матчі в Лізі чемпіонів програли. 

Я уважно дивився гру Антверпена і можу сказати, що це команда рівня Олександрії. Я взагалі не розумію, як Антверпен став чемпіоном Бельгії і вийшов у Лігу чемпіонів».

Йожеф Йожефович навіть провів паралель із найкращою командою Європи.

«Гравці Манчестер Сіті зупиняють м'яч, ніби він продовження їхніх тіл, а в бельгійській команді прийом м'яча на рівні середняків УПЛ постійно, пасують назад», – сказав Сабо в інтерв'ю FanDay.

  • Після перемоги над Антверпеном (1:0) Шахтар має в активі дев'ять очок та посідає третю сходинку в турнірній таблиці групи Н. Попереду «гірників» іспанська Барселона та португальський Порту, котрі мають 12 та дев'ять очок відповідно
  • В останньому, шостому турі групового етапу ЛЧ, Шахтар вирушить до Португалії на гру проти місцевого Порту, а Барселона завітає до Антверпена.
  • Обидві гри відбудуться 13 грудня і розпочнуться синхронно о 22:00 за київським часом.