Анчелотті цінує роботу Луніна: головний тренер Реала провів бесіду з українцем щодо ігрової практики

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
560
0 голосів
Анчелотті цінує роботу Луніна: головний тренер Реала провів бесіду з українцем щодо ігрової практики
Андрій Лунін. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті провів особисту бесіду з голкіпером команди Андрієм Луніним, в якій пояснив свою позицію.

Карло Анчелотті в понеділок, 27 листопада, особисто спілкувався з Андрієм Луніним і пояснив свою позицію щодо ігрової практики українця.

На його думку, відчуття впевненості та безпеки для воротаря, які з'являються, коли він відчуває себе основним голкіпером дуже важливі.

Наставник мадридців хотів придушити будь-які ознаки проблем на зародку, тому провів цю розмову з українцем. Йому потрібно було поговорити, щоб прояснити свою позицію і не допустити проблемності ситуації, повідомляє Marca.

Карло Анчелотті цінує роботу Луніна на старті сезону, коли він підміняв спочатку Тібо Куртуа, а потім і Кепу. Але думка тренера щодо місця Андрія у команді не змінилась – він не бачить його першим воротарем.

Зазначимо, що раніше Карло Анчелотті заявив, що Кепа Аррісабалага зіграє у воротах у наступному матчі Ла Ліги проти Гранади, якщо встигне одужати. За даними Relevo, ця заява не сподобалась не тільки Луніну, а й іншим гравцям Реала.

  • У нинішньому сезоні Андрій Лунін провів вже п'ять матчів, у яких пропустив двічі.
  • Контракт 24-річного воротаря з Реалом чинний до 30 червня 2024 року.