Гравці Реала підтримали Луніна: зірки не зрозуміли цинічну заяву Анчелотті щодо українця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1114
0 голосів
Гравці Реала підтримали Луніна: зірки не зрозуміли цинічну заяву Анчелотті щодо українця
Андрій Лунін. Фото: Google
Воротар мадридського Реала Андрій Лунін отримав підтримку від одноклубників після неоднозначної заяви головного тренера «вершкових» Карло Анчелотті щодо конкуренції українця та Кепи Аррісабалаги.

Портал Relevo інформує про те, що гравці Реала не зрозуміли заяву свого наставника Карло Анчелотті, який фактично поставив хрест на сподіваннях Андрія Луніна й надалі грати в основному складі команди.

Одноклубники українця, наші іспанські колеги не називають їх прізвищ, вважають, що спіч Анчелотті був несвоєчасним. На їхню думку, італійському фахівцю варто було спочатку бодай дочекатися матчу з Гранадою, коли буде відомий стан здоров'я Кепи Аррісабалаги, перш ніж робити таку заяву.

За інформацією джерела, Луніна дуже люблять у роздягальні Реала, що українець мав відчути останнім часом.

При цьому, керівництво Реала цілком зрозуміє Луніна, якщо той вирішить піти з команди найближчим часом, адже Анчелотті хоче повернути Кепу в стартовий склад, щоб переконати босів клубу залишити його по завершенню сезону і кінцю оренди відповідно.

  • Після перемоги над Кадісом в 14-му турі (3:0), Реал повернувся на перший щабель в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі «вершкових» 35 очок.
  • В наступному турі Реал вдома прийматиме Гранаду. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри о 19:30.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал в п’яти поєдинках в усіх офіційних турнірах: два пропущених голи.
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.