Чи зіграє Довбик у матчі проти Яремчука і Ко: свіжі новини про стан бомбардира Жирони та збірної

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
397
0 голосів
Чи зіграє Довбик у матчі проти Яремчука і Ко: свіжі новини про стан бомбардира Жирони та збірної
Артем Довбик. Фото: Google
Травма форварда національної збірної України та каталонської Жирони Артема Довбика не надто серйозна і відновлення займе не так багато часу, як очікувалося раніше.

Вчора, 27 листопада, Жирона приймала Атлетік з Більбао в матчі 14-го туру іспанської Ла Ліги. Поєдинок завершився результативною нічиєю з рахунком 1:1. На гол Віктора Циганкова відповів Іньякі Вілльямс.

Можливо, результат поєдинку був би іншим, як би на поле вийшов Артем Довбик, але у основного форварда каталонців травма литкового м’язу.

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк заявляв, що процес відновлення Довбика може зайняти близько місяця, але Футбол TIME з посиланням на самого гравця, стверджує, що все не так страшно.

Зазначається, що нападник отримав ушкодження у матчі за збірну України проти Італії (0:0) у кваліфікації Євро-2024. До наступної гри проти Валенсії, яка відбудеться 2 грудня проти, футбоілст має бути готовим.

  • Артем Довбик за каталонську команду в сезоні 2023/2024 наразі відіграв 14 поєдинків: сім голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 15 мільйонів євро.
  • Жирона наразі має 35 очок та знаходиться на другій позиції у турнірній таблиці Ла Ліги, поступаючись за додатковими показниками Реалу.
  • Наступний матч каталонська команда проведе проти Валенсії українця Романа Яремчука. Поєдинок відбудеться 2 грудня о 15:00.