Дніпро-1 не хоче продавати гравців українським клубам: Циганик назвав футболістів, які користуються попитом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
524
0 голосів
Дніпро-1 не хоче продавати гравців українським клубам: Циганик назвав футболістів, які користуються попитом
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, що гравці Дніпра-1 користуються попитом серед вітчизняних клубів, але команда Юрія Максимова не бажає продавати гравців українським клубам.

Олександр Сваток, Олексій Гуцуляк, Олександр Піхальонок є лідерами Дніпра-1, тому не дивно, що футболісти цікаві іншим клубам.

Але керівництво команди Юрія Максимова не збирається продавати основних гравців до українських клубів, щоб не підсилювати конкурентів. Про це повідомив Ігор Циганик в авторській програмі на ютубі.

За інформацією джерела, Піхальонка хоче придбати Полісся, а Гуцуляк цікавий Карпатам.

Якщо ситуація з фінансами різко не погіршиться, то лідер УПЛ до літа не хотів би втрачати провідних гравців, щоб забезпечити єврокубки та відповідні виплати від УЄФА.

  • Сваток провів у нинішньому сезоні за Дніпро-1 у всіх турнірах 20 поєдинків та відзначився одним асистом. Transfermarkt оцінює гравця у 1.8 мільйони євро.
  • Гуцуляк у 19-ти іграх відзначився п’ятьма забитими м’ячами та три віддавав завершальні паси на одноклубників. Transfermarkt оцінює півзахисника у 1.8 мільйони євро.
  • На рахунку Піхальонка 21 матч, чотири точних удари та чотири результативні передачі. Transfermarkt оцінює футболіста у п’ять мільйонів євро.