«Кварцяний одразу подзвонив Лужному і почав жалітись»: Шевчук жорстко відповів легенді Волині

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
333
0 голосів
«Кварцяний одразу подзвонив Лужному і почав жалітись»: Шевчук жорстко відповів легенді Волині
В’ячеслав Шевчук. Фото: Google
Кандидат у голови Рівненської асоціації футболу В’ячеслав Шевчук прокоментував звинувачення Віталія Кварцяного щодо зради з боку колишнього захисника Шахтаря під час виборів до Волинської асоціації футболу.

Віталій Кварцяний жорстко висловився на адресу В’ячеслава Шевчука, сказавши, що ексзірка Шахтаря його зрадив, коли підтримав іншого кандидата на виборах до Волинської асоціації футболу.

Колишній футболіст «гірників» заявив, що він з іншим кандидатом Віктором Мацюком зустрілися з Віталієм Кварцяним, щоб обговорити ситуацію з виборами.

Але культовий тренер здивував їх своєю реакцією, коли йому повідомили, що Мацюк буде балотуватися.

«Кварцяний одразу пустив сльозу, говорить: «Мене ж перестануть тоді на футбол пускати». 

Ми його заспокоїли і здивувались такій реакції. Віктор відвіз його додому, а Кварцяний йому каже: «Зніми свою кандидатуру. З твоєї сторони це буде порядно».

Шевчук стверджує, що він ніколи не казав Кварцяному, щоб той зняв свою кандидатуру.

«Мацюк потім приїхав до мене, і я йому сказав: «Ти – доросла людина, роби так, як вважаєш за потрібне, але знай – я буду тебе підтримувати». Я ні разу не говорив Кварцяному, щоб він зняв свою кандидатуру, і ніяку кампанію проти нього не вів! Все було навпаки».

Ексгравець Шахтаря розповів, що легендарний тренер скаржився на нього Олегу Лужному.

«Після нашої розмови Кварцяний одразу подзвонив Лужному і почав жалітись, що Шевчук його не підтримує. Але я вільна людина і в мене є право вибору. Я прямо йому про все сказав, а Кварцяний зараз бере і ллє на мене бруд. На засіданні Волинської асоціації був великий скандал», — сказав Шевчук у коментарі для «Українському футболу».

  • Віталій Кварцяний чотири рази був головним тренером луцької Волині: 1988—1990, 1994—1996, 2001—2011 та в період з 2013 по 2017 рік.
  • В’ячеслав Шевчук виступав за Шахтар з 2000 по 2001 рік та з 2005 по 2016 рік. Загалом у помаранчево-чорній футболці захисник відіграв 162 поєдинки: два голи.
  • Окрім Шахтаря, Шевчук також грав за Поділля, Металурги із Запоріжжя та Донецька, Дніпро та російський Шинник з Ярославля.
  • У складі національної збірної України Шевчук провів 56 матчів.