Тренер Зінченка зробив сміливу заяву: що сказав наставник Арсеналу, згадавши свій особливий день

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
378
0 голосів
Тренер Зінченка зробив сміливу заяву: що сказав наставник Арсеналу, згадавши свій особливий день
Мікель Артета. Фото: Google
Головний тренер лондонського Арсенала, за який виступає українець Олександр Зінченко, Мікель Артета поділився враженням від матчу 13-го туру АПЛ проти Брентфорда (1:0).

В поєдинку 13-го туру англійської Прем’єр-ліги лондонський Арсенал на виїзді здобув мінімальну перемогу над Брентфордом (1:0) та вирвався в лідери чемпіонських перегонів.

Мікель Артета сміливо заявив, що має намір залишитися у лідерах АПЛ до кінця чемпіонату, відмітивши, що гра проти Брентфорда, за який виступає Єгор Ярмолюк, стала для нього 200-ю на чолі «канонірів».

«Ми скористались втратою очок Ман Сіті і Ліверпуля. Мені сподобалось, як ми зіграли проти Брентфорда, на їх полі завжди важко грати. Мені подобається перемагати та бути на вершині таблиці, де ми хочемо залишитись до кінця сезону. 

Для мене це була особлива перемога, адже це був мій 200-й матч на тренерському кріслі команди, це був особливий день», – сказав фахівець у коментарі BBC.

  • Нагадаємо, що Артета очолив лондонців у кінці 2019 року. До призначення в Арсенал іспанець був помічником Хосепа Гвардіоли в Манчестер Сіті.
  • Минулого сезону фахівець привів «канонірів» до другої позиції в АПЛ.
  • Після візиту на Ком'юніті стейдіум в активі Арсенала є 30 очок. «Каноніри» скористались осічкою Манчестер Сіті (1:1 з Ліверпулем) та скочили на перший щабель в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Артети вдома прийматиме Вулвергемптон. Поєдинок заплановано на 2 грудня. Початок гри у Лондоні о 17:00.
  • В поточному сезоні Олександр Зінченко провів за Арсенал 17 поєдинків в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українця в 42 мільйони євро.