Чи очолить Григорчук Актобе: журналіст дав відповідь за тренера Чорноморця – закордонний клуб поставив крапку

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
372
0 голосів
Чи очолить Григорчук Актобе: журналіст дав відповідь за тренера Чорноморця – закордонний клуб поставив крапку
Роман Григорчук. Фото: Google
Футбольний журналіст Михайло Співаковський вирішив замість головного тренера одеського Чорноморця Романа Григорчука визначити його подальше професійне майбутнє.

Днями в мережі з'явилася інформація про ймовірні переговори головного тренера Чорноморця Романа Григорчука з Актобе із Казахстану щодо працевлаштування в цьому клубі українського фахівця. 

Свою думку з цього приводу висловив і журналіст Михайло Співаковський.

«Із того, що я знаю – пропозиція (від Актобе) є, і вона зроблена не тільки Григорчуку, а всьому тренерському штабу. З мого знання Григорчука я відповім за нього. 

Я дуже сумніваюсь, що зараз, на тлі війни і ситуації, яка скалася в Чорноморці, Григорчук буде приймати таку пропозицію», –  сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

Чи дійсно Григорччук відмовив казахам, невідомо. Натомість відомо, що тренерське крісло в Актобе вже зайняте. Про це повідомив коментатор з Казахстану Ермухамед Маулен у своєму телеграм-каналі.

«Офіційно: Магомед Адієв – головний тренер футбольного клубу Актобе», – написав Маулен.

  • Після  14-ти турів (13 зіграних матчів) Чорноморець має в активі 19 очок та посідає дев’яту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • Сьогодні, 28 листопада, «моряки» зіграють матч 15-го туру проти Дніпра-1. Початок гри в Дніпрі заплановано на 17:00.