Шахтар – Антверпен: аналітики назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів та найбільш імовірного автора голу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
591
0 голосів
Шахтар – Антверпен: аналітики назвали фаворита матчу Ліги чемпіонів та найбільш імовірного автора голу
Тренування гравців Шахтаря. Фото: ФК Шахтар
28 листопада буде зіграно поєдинок п'ятого туру групового турніру Ліги чемпіонів між донецьким Шахтарем та бельгійським Антверпеном. Букмекери вже визначилися з фаворитом на гру.

У вівторок, 28 листопада, о 19:30, у німецькому місті Гамбург на стадіоні «Фолькспаркштадіон» відбудеться поєдинок п'ятого туру групового турніру Ліги чемпіонів між чемпіоном УПЛ донецьким Шахтарем та володарем золотих нагород бельгійської Ліги Жупіле Антверпеном.

Аналітики букмекерської контори FavBet проаналізували шанси команд на успіх і визначилися з фаворитом. На думку букмекерів – це підопічні Маріно Пушича.

Коефіцієнти на матч Шахтар – Антверпен:

  • Перемога Шахтаря – 2.01
  • Нічия – 3.80
  • Перемога Антверпена – 4.10

Також букмекери вважають, що поєдинок має бути радше результативним, ніж навпаки. На те, що стандартний тотал 2,5 буде «пробито» коефіцієнт – 1.90.

Щодо найбільш вірогідного автора голу, то на думку букмекерів, таким є форвард Шахтаря Данило Сікан – 2.85.

  • Після чотирьох турів групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар має в активі шість очок та посідає третю сходинку в квартеті Н. Антверпен очок ще не набирав. 
  • На чолі групи перебуває іспанська Барселона – дев'ять очок. Другим з такою ж кількістю залікових балів йжде португальський Порту.