Трансфер Шапаренка в Інтер: спортивний лікар повідомив, чому італійський гранд відмовився від хавбека Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2072
0 голосів
Трансфер Шапаренка в Інтер: спортивний лікар повідомив, чому італійський гранд відмовився від хавбека Динамо
Микола Шапаренко. Фото: ФК Динамо
Дмитро Бабелюк детально пояснив, чому один з найталановитіших динамівців, центральний півзахисник Микола Шапаренко, й досі перебуває в структурі київського клубу.

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк зі своєї професійної точки зору пояснив, чому Микола Шапаренко не зміг перейти до складу міланського Інтера, який ним, ніби, активно цікавився та мав намір укласти трудову угоду. 

«Показова історія Шапаренка, який був у вогні і зацікавив Інтер прямо перед розривом хрестів у грі проти Фенербахче (2:1 на користь Фенербахче. Поєдинок групового етапу Ліги Європи 2022/2023, – прим. «СЕ»). 

І у такому випадку Інтер відмовляється від трансферу Миколи з двох причин: гравець не буде доступним прямо зараз; невідомо яким він повернеться після відновлення і наскільки сильно збільшиться частота його травматизму. Топ-клуби обирають не грати у такі лотереї», –  написав Бабелюк у своєму телеграм-каналі.

  • Після перемоги над Рухом в 15-му турі УПЛ київське Динамо має в активі 22-ва очки та посідає 6-ту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Миная. Поєдинок заплановано на 3 грудня. Початок гри о 13:00.
  • Микола Шапаренко в поточному сезоні зіграв за Динамо в 10-ти офіційних поєдинках в усіх турнірах: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця в сім мільйонів євро.