Оновлена таблиця коефіцієнтів УЄФА: яке місце займає Україна після поразки Зорі від Маккабі (Т-А)

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1857
0 голосів
Оновлена таблиця коефіцієнтів УЄФА: яке місце займає Україна після поразки Зорі від Маккабі (Т-А)
Футболісти Зорі. Фото: ФК Зоря
Поразка Зорі від Маккабі з Тель-Авіва у матчі Ліги конференцій не лише мінімізувала вихід луганців до раунду плей-оф, а ще й дозволила Ізраїлю обійти Україну в таблиці коефіцієнтів.

За підсумками перенесеного матчу групового етапу Ліги конференцій між Зорею та Маккабі (Тель-Авів), який закінчився з рахунком 2:3, оновлено таблицю коефіцієнтів УЄФА.

Поразка луганців виявилася максимально неприємною, адже окрім того, що вони самі собі залишили лише теоретичні шанси на вихід до плей-оф, так ще й Ізраїль обійшов Україну у таблиці.

Після даного матчу Україна займає 18-те місце та ризикує впасти ще нижче, якщо у п'ятому турі єврокубків Шахтар та Зоря програють свої матчі, а один з грецьких клубів здобуде перемогу. Тоді найближчими переслідувачами українців будуть польські колективи.

  • У п'ятому турі єврокубків Шахтар 28 листопада в рамках Ліги чемпіонів зіграє з Антверпеном, а Зоря у матчі Ліги конференцій 30 листопада зійдеться з Гентом.
  • У разі перемоги над бельгійцями «гірники» гарантують собі як мінімум участь у стикових матчах раунду плей-оф Ліги Європи.