Зоря вдруге програла Маккабі: луганську команду врятує тільки диво у Лізі конференцій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
482
0 голосів
Зоря вдруге програла Маккабі: луганську команду врятує тільки диво у Лізі конференцій
Енрік Саборіт зупиняє прохід Ігоря Кірюханцева. Фото: Google
Луганська Зоря поступилася ізраїльському Маккабі з Тель-Авівва у відкладеному поєдинку третього туру групового турніру Ліги конференцій (2:3).

Поєдинок у сербському місті Бачка-Топола, який пройшов у максимально камерній атмосфері порожнього стадіону, вийшов дуже жвавим, цікавим і результативним.

Класну нагоду вперше змінити рахунок на 32 хвилині гри мав Петар Мічин, але опинившись  ледь не один на один з кіпером Маккабі Орландо Москерою пробив дуже безхитрісно – прямо в панамця.

І за таку марнотратність луганчани досить швидко отримали покарання. Спершу вихід один на один з Микитою Турбаєвським чітко реалізував Габі Каніховськи, але його гол було скасовано через офсайд. 

Однак, вже перед самим свистком про завершення першого тайму відміняти взяття воріт Зорі у арбітра не було жодних причин: розкішний удар з-за меж штрафного виконав Ерану Захаві.

А по перерві команда Юрія Коваля посипалася. Вже в перші ж атаці, підопічні Роббі Кіна свою перевагу подвоїли: Чурко випадково зрізав чи-то простріл, чи-то подачу прямо на Дора Переца, який у ближньому бою майстерно переграв Турбаєвського.

Той-таки Перец на 60-й хвилині, в дотик завершивши атаку Маккабі і довів рахунок до непристойного для українського клубу.

І тут луганчани нарешті заграли! Едуардо Герреро та Ігор Горбач за 17 хвилин тишком-нишком два голи відквиталі та відновили інтригу, але... Було вже надто пізно.

▶️ Відео всіх голів в поєдинку Маккабі – Зоря дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Ліга конференцій

Маккабі (Тель-Авів, Ізраїль) – Зоря (Луганськ, Україна) 3:2 (1:0)

Голи: Захаві, 45+2, Перец, 47, 60 –  Гереро, 71, Горбач, 88.

  • Після чотирьох турів в активі Зорі є чотири очки. Команда Юрія Коваля посідає третю сходинку в групі В, поступаючись Маккабі та Генту п'ятьма та шістьма пунктами відповідно.
  • Аутсайдером квартету, як і раніше є Брейдаблік. В активі ісландців нуль очок. 
  • В п’ятому турі Ліги конференцій Зоря вирушить до Бельгії на гру проти Гента. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок гри о 19:45.
  • Маккабі в передостанньому турі групового етапу ЛК відправиться до Ісландії на гру проти місцевого Брейдабліка. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок матчу о 22:00.