Ізраїльська преса назвала кращу команду з-поміж Зорі і Маккабі: журналісти вибрали найгіршого гравця луганців

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
701
0 голосів
Ізраїльська преса назвала кращу команду з-поміж Зорі і Маккабі: журналісти вибрали найгіршого гравця луганців
Джордан. Фото: ФК Зоря
Ізраїльська преса визнала, що Зорі вдалося створити тиск на Маккабі після трьох пропущених голів, але це сталося внаслідок розслабленості умовних господарів.

У суботу, 25 листопада, Зоря у рамках групового етапу Ліги конференцій програла тель-авівському Маккабі з рахунком 2:3. Своїми думками щодо матчу поділилася ізраїльська преса.

Портал One серед розчарувань гри назвав центрального захисника луганців Джорджана, давши його виступу наступну рецензію:

«Не впорався з атаками Маккабі».

Видання Wallia відзначило, що два голи Зорі наприкінці матчу сталися завдяки розслабленості ізраїльських футболістів:

«Маккабі домінував зі старту, але з перевагою в три голи вони почувался надто комфортно. Ззаду були виявлені пробоїни, і Кін намагався закрити їх замінами в обороні, але це не допомогло. Раптом здалося, що три очки під загрозою, але невелику перевагу жовті дотягнули до кінця і перемогли».

Те, що луганській команді вдалося створити тиск, відзначили і оглядачі ресурсу sport5:

«Хоча до кінця гри жовті були під тиском, у підсумку вони здобули ще одну важливу перемогу над Зорею з рахунком 3:2 на сербській землі і наблизилися до раунду плей-оф Ліги конференцій».

  • Після чотирьох турів в активі Зорі є чотири очки. Команда Юрія Коваля посідає третю сходинку в групі В, поступаючись Маккабі та Генту п'ятьма та шістьома пунктами відповідно.
  • Аутсайдером квартету, як і раніше є Брейдаблік. Ісландці – без залікових пунктів. 
  • В п’ятому турі Ліги конференцій Зоря вирушить до Бельгії на гру проти Гента. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок гри о 19:45.
  • Маккабі в передостанньому турі групового етапу ЛК відправиться до Ісландії на гру проти місцевого Брейдабліка. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок матчу о 22:00.