«Ця зустріч нагадала матч проти Фейєноорда»: Коваль пояснив поразку Зорі від Маккабі в Лізі конференцій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
415
0 голосів
«Ця зустріч нагадала матч проти Фейєноорда»: Коваль пояснив поразку Зорі від Маккабі в Лізі конференцій
Юрій Коваль. Фото: ФК Зоря
Головний тренер луганської Зорі Юрій Коваль прокоментував підсумок поєдинку третього туру Ліги конференцій проти ізраїльського Маккабі з Тель-Авіва (2:3).

Юрій Коваль, коментуючи поразку від ізраїльського Маккабі у відкладеному поєдинку третього туру групового етапу Ліги конференцій (2:3), пригадав епічну перестрілку луганчан з голландським Фейєноордом в плей-оф Ліги Європи у серпні 2014 року (3:4).

«Мені ця зустріч нагадала матч проти Фейєноорда, коли програвали 0:3, потім зуміли зрівняти рахунок, але на останніх хвилинах пропустили четвертий мʼяч.

Тішить те, що не дивлячись на ситуацію на полі, ми боремося до кінця». 

Щодо суто сьогоднішньої гри проти Маккабі Коваль сказав наступне: 

«Цей матч можна занести нам до активу за самовіддачу. Є претензії до майстерності, але претензій до бажання та характеру немає. 

Виграти цю гру ми не зуміли б, а ось зіграти внічию могли. Є психологічний тиск, ігри в єврокубках - зовсім інше напруження. Тим не менш, шанси є і ми будемо боротися до кінця», – цитує Коваля пресслужба Зорі. 

  • Після чотирьох турів в активі Зорі є чотири очки. Команда Юрія Коваля посідає третю сходинку в групі В, поступаючись Маккабі та Генту п'ятьма та шістьма пунктами відповідно.
  • Аутсайдером квартету, як і раніше є Брейдаблік. В активі ісландців нуль очок. 
  • В п’ятому турі Ліги конференцій Зоря вирушить до Бельгії на гру проти Гента. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок гри о 19:45.
  • Маккабі в передостанньому турі групового етапу ЛК відправиться до Ісландії на гру проти місцевого Брейдабліка. Поєдинок заплановано на 30 листопада. Початок матчу о 22:00.