«З Циганковим та Довбиком усе було складно»: директор Жирони розповів, що допомогло клубу у трансферах

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
345
0 голосів
«З Циганковим та Довбиком усе було складно»: директор Жирони розповів, що допомогло клубу у трансферах
Віктор Циганков та Артем Довбик, фото: Google
Спортивний директор Кіке Карсель розповів про те, що Жироні у трансферах допомагає факт, що клуб входить до групи, яка володіє Манчестер Сіті.

Спортивний директор Жирони розповів, що дозволяє клубу проводити трансфери на кшталт переходу гравців збірної України Віктора Циганкова та Артема Довбика.

«Ми маємо можливість працювати на різних ринках, адже перебуваємо під парасолькою Манчестер Сіті. У ситуації з Циганковим та Довбиком усе було досить складно. Обидва вже виступають за збірну України, тож треба було діяти сміливо.

І великою перевагою є те, що ми знаходимося у володінні City Football Group. Вони нас підтримують і дають змогу бути агресивними, коли ми займаємося трансферами», – сказав Карсель в коментарі для The Athletic.

  • Артем Довбик в поточному сезоні провів за Жирону 13 поєдинків в усіх турнірах: шість голів, п'ять результативних передач. Transfermarkt оцінює 26-річного українського нападника в 15 мільйонів євро.
  • Віктор Циганков провів за Жирону в поточному сезоні 12 матчів: два голи, дві результативні передачі. Transfermarkt оцінює 25-річного українця в 22 мільйони євро.
  • Жирона має в своєму активі 31 очко та займає першу позицію в турнірній таблиці Ла Ліги. В наступному турі команда на виїзді зіграє проти Райо Вальєкано 11 листопада.