Металіст 1925 повідомив про проведення загальних зборів: клуб призначив нового власника та гендиректора

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
708
0 голосів
Металіст 1925 повідомив про проведення загальних зборів: клуб призначив нового власника та гендиректора
Металіст 1925. Фото: сайт харківського клубу
Металіст 1925 провів загальні збори учасників, на яких обговорили питання щодо зміни власника, обрання нового складу Наглядової ради Товариства та призначення нового генерального директора.

Харківський Металіст 1925 повідомив про проведення загальних зборів учасників, на яких розглядалися питання зміни власника, обрання нового складу Наглядової ради Товариства та призначення нового генерального директора.

Відповідно до заяви про реєстрацію змін у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, було змінено кінцевого бенефіціарного власника на Володимира Носова.

Учасники зборів обрали новий склад Наглядової ради. Було висунуто кандидатури Богдана Бойка, Володимира Носова, Сергія Стороженка, Еміля Тер-Степаняна та Андрія Куликова. Усіх їх було обрано на два роки.

Головою Наглядової ради став Богдан Бойко, а заступником голови став Володимир Носов.

Загальні збори також одноголосно обрали нового генерального директора – ним став Андрій Недєлін, який раніше працював виконавчим директором клубу.

Зазначимо, що раніше Сергій Стороженко працював головою спортивно-медичного комітету та Комітету з атестації футбольних клубів. Був віце-президентом ФФУ, а також представником юридичного комітету УЄФА у двох каденціях. Сергій Стороженко також був головою та заступником наглядової ради харківського клубу.

Нагадаємо, що після 14-ти турів УПЛ харківський клуб займає 11-те місце у турнірній таблиці, маючи в активі 15 очок та матч в запасі.