«Інтерв’ю Алієва було словами справжнього мужика»: ексхавбек Динамо здивував своїм вчинком Суркіса

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
351
0 голосів
«Інтерв’ю Алієва було словами справжнього мужика»: ексхавбек Динамо здивував своїм вчинком Суркіса
Олександр Алієв. Фото: Google
Президент київського Динамо Ігор Суркіс розповів, які слова колишнього півзахисника столичного гранда та московського Локомотива Олександра Алієва його вразили.

Ігор Суркіс вважає, що Олександр Алієв та Владислав Ващук зробили правильно, що встали на захист України.

«Всі об’єдналися, і так має бути. У нас є один ворог, і всі мають допомагати – кожен чим може. Ексфутболісти Динамо – Алієв, Ващук – роблять свою справу, захищаючи нашу країну».

Також президент Динамо згадав про інтерв’ю Алієва, коли колишній футболіст жорстко висловився про свого батька, який живе у росії

«Інтерв’ю Алієва було словами справжнього мужика, який, маючи «коріння» в росії, не хоче розмовляти з батьком. Це викликає у мене велику повагу, я двічі передивлявся це інтерв’ю», — сказав Суркіс в інтерв’ю пресслужбі Динамо.

  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо, Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.
  • У складі національної збірної України Алієв провів 28 поєдинків: шість голів.