Тренер Шахтаря назвав найсильнішого українця в донецькій команді: це не Судаков

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
610
0 голосів
Тренер Шахтаря назвав найсильнішого українця в донецькій команді: це не Судаков
Артем Бондаренко. Фото: ФК Шахтар
Тренер із фізичної підготовки донецького Шахтаря Карло Ніколіні вважає, що півзахисник Артем Бондаренко найсильніший українець у теперішньому складі «гірників».

Карло Ніколіні впевнений, що Артем Бондаренко вже доріс до рівня національної збірної України і що він не просто якісний гравець, а найсильніший українець у складі Шахтаря.

Ніколіні провів певні паралелі між Бондаренком та Георгієм Судаковим, якого похвалив окремо.

«Судаков вийде на великий рівень. Він отримував компліменти від Хаві, носить 10-й номер у збірній, багато працює. У цьому сенсі він схожий на Мудрика. 

Проте найсильнішим українцем є Бондаренко. Незабаром він буде у збірній. У нього є технічні якості, якими володіють одиниці», –  розповів Ніколіні в інтерв’ю Calciomercato.it.

  • В поточному сезоні Артем Бондаренко зіграв за Шахтар в десяти поєдинках в усіх офіційних туннірах: один гол, три результативні передачі.
  • Transfermarkt  оцінює 23-річного українського півзахисника в 10 мільйонів євро.
  • Після 14-ти турів Шахтар має в активі 24-ри очки та посідає четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • В наступному турі «гірники» на формально домашньому полі прийматимуть житомирське Полісся. Поєдинок заплановано на 24 листопада. Початок гри о 19:00.