«Ребров дуже добре підготувався до матчу»: Спалетті спрогнозував, як гратиме збірна України проти Італії

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
633
0 голосів
«Ребров дуже добре підготувався до матчу»: Спалетті спрогнозував, як гратиме збірна України проти Італії
Лучано Спалетті. Фото: Google
Головний тренер національної збірної Італії Лучано Спалетті поспілкувався з представниками ЗМІ на регламентній пресконференції в переддень вирішальної гри відбору до Євро-2024 проти України.

Лучано Спаллетті вважає, що у вирішальному матчі відбору до Євро-2024 між Україною та Італією немає фаворита і обидві збірні перебувають в однакових умовах.

«Шлях пройдено однаковий. Очки рівні. Ребров дуже добре підготувався до матчу. Гадаю, що Україна гратиме у відкритий атакувальний футбол. 

Моя атака? У мене є вибір гравців. Я його зроблю. У нас є певний стиль. Завтра ми його продемонструємо. Ми маємо бути уважними, адже Україна — дуже вправна команда», –  сказав Спалетті на пресконференції в Леверкузені.

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.