«Гра не буде яскравою»: легенда Дніпра дав прогноз на матч Україна – Італія і пораду підопічним Реброва

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
265
0 голосів
 «Гра не буде яскравою»: легенда Дніпра дав прогноз на матч Україна – Італія і пораду підопічним Реброва
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Колишній півзахисник національної збірної України Олег Шелаєв поділився своїми очікуваннями від заключного поєдинку відбору на чемпіонат Європи 2024 року головної команди країни проти Італії.

Олег Шелаєв вважає, що збірній України попри те, що букмекери та більшість експертів ввжають її андердогом в протистоянні з Італією, цілком до снаги засмутити чинних чемпіонів Європи та пробитися на Євро напряму.

«На карту поставлено все в плані виходу напряму на Євро-2024. На мій погляд, гра буде дуже обережною з обох сторін. Команди чекатимуть на свій шанс – помилки суперника. 

Щодо самої гри, то важливо своєчасно розглядіти якусь слабкість у грі суперника і скористатися нею. Ми виграємо 1:0, але сама гра не буде яскравою», –  сказав Шелаєв в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друге місце в турнірній таблиці групи С. «Скуадра адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів і перевагу в особистих зустрічах.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.